Zie jij jezelf al op de bok?

ingevoerd op 06-06-2017

De missverkiezing is voor velen een grote stap we lopen allemaal mee in de optocht maar echt in de spotlight staan is toch wel eng. 

Misschien dat de stap naar het podium minder groot is als ik jullie vertel dat het belangrijkste is dat je straalt en dat je trots bent op wat je uitdraagt en dat is een stukje folklore. 

Het maakt niet uit of je een dure gouden kap draagt of een mooi boerenhoedje...

Het hoeft ècht niet pracht en praal te zijn eenvoud werd ook gedragen. Ik snap absoluut dat iedereen er op zijn mooiste uit wil zien dat heb ik ook maar laat ik verklappen mijn werk costuum zit ook al in de planning....

Wat is nu belangrijker, het meedoen en genieten of het met afgunst naar een ander kijken? 

Waar je op moet letten is dat het klopt, komt het uit 1900, draag geen moderne bril geen hippe schoenen of make-up. Draag de juiste sieraden draag niet iets uit de verkeerde tijd, minder is dan beter en waarom niet!? In 1900 hadden niet alle vrouwen die pracht en praal. Ook hoeft het niet nieuw te zijn het mag zelfs van de uitleen zijn om mee te dingen.

 

Mijn motto is doe lekker mee aan die verkiezing ook juist als het eenvoudig is!

En als je eenmaal miss bent..... straal en lach naar de mensen ook als je een baaldag hebt en even geen zin omdat het regent of de mussen van het dak vallen de mensen zullen jou geweldig vinden. 

Ik wens jullie succes en schrijf je nog snel in voor de missverkiezing.

 

Liefs de miss van 2016, Linda Mechielsen.

WF markt 2 WF markt 2