Schagen Tuinstad, Marktstad & winkelhart van Noord Holland!

ingevoerd op 28-03-2018

Zondag 29 april wordt de Markt rondom de Grote Kerk van het mooie Noordhollandse Schagen even een paradijsje voor groen- en plantenliefhebbers en voor iedereen die houdt van het grote ‘buiten genieten’. Gespecialiseerde plantenkwekers en tuin-ondernemers komen met een prachtig aanbod van o.a. éénjarigen in potten en voor eigen aanplant. Daarnaast zijn de beste kwekerijen uit de hele regio aanwezig, met aparte en sterke vaste planten, er zijn vlinderplanten, kruiden en groenteplantjes, kuipplanten en talloze bijzonderheden. Bij de stand van een tuinontwerpster en hovenier kan iedereen terecht met vragen en voor gratis advies. 

Daarnaast zijn er o.a.leuke tuinkadootjes en -decoraties te koop, naast informatie over groene cursussen, tuinboeken en –kunst… De beste aanbieders van streekproducten zijn tevens aanwezig met eerlijke en heerlijke culinaire producten. 

Kortom: ’Schagen Tuinstad’ is méér dan leuk; de prachtige historische locatie met de vele gezellige terrasjes, de sfeer, en vooral de vakmensen met goed advies en het veelzijdige aanbod op deze markt, dat zijn de juiste ingrediënten voor echte tuinliefhebbers. Daarnaast is op vele plekken in de gezellige binnenstad sfeervolle live muziek te beluisteren.

Ook kunnen deze dag liefhebbers van mooie oude spullen hun hart ophalen tijdens de Brocantemarkt en de liefhebbers van winkelen? Die ook! De winkels zijn ook open. 

Schagen Tuinstad 23 april 2018 Schagen Tuinstad 23 april 2018