Tijd voor de Koeienhemel!

ingevoerd op 17-05-2019

Neem de tijd, er is genoeg.


Tijd om te werken.
Tijd om te sporten.
Tijd voor een bezoek aan familie.
Tijd voor het gezin.
Tijd voor een goed boek, mooie wandeling, fijne vakantie, verhelderend gesprek, een goed glas wijn, een nieuwe uitdaging. You name it. Neem de tijd en doe het!

Vandaag, morgen, overmorgen, volgende week, dan is het tijd voor een diner voor twee bij de Koeienhemel! En dat dan weer voor de prijs van één. Snapt u het nog?

Wij wel! Wanneer u de tijd neemt om een review over uw bezoek aan ons restaurant te schrijven, dan hoeft uw tafelgenoot niet te betalen. Wij nodigen wij u graag uit om (opnieuw) kennis te maken met onze aangepaste formule en vernieuwde keukenbrigade onder leiding van Sander Liefting.

Wij zien uw review, sterren, mening, beoordeling graag terug op één van de volgende sites; Facebook, Google ranking, The Fork (voorheen Iens), Eet.nu en Tripadvisor. Wij houden van (h)eerlijk en doen altijd ons best om onze gasten het allerbeste te geven. Wij hopen dat u dit ook zo ervaart en uw ervaring wilt delen met de rest van de wereld! En om u daarvoor te bedanken geven wij de tweede persoon het diner cadeau.

De coupon in de Omring Express nr. 20 biedt een speciaal Koeienhemel actie menu voor twee personen, waarbij er slechts één menu afgerekend hoeft te worden. Deze actie geldt alleen bij een telefonische reservering, er zijn per avond slechts een aantal tafels beschikbaar. Vol = Vol. De uitnodiging voor het actiemenu geldt voor het diner van zondag- tot en met donderdagavond tot donderdag 20 juni 2019.

Neem de tijd. Het hoeft niet meteen vandaag, maar reserveren kan natuurlijk altijd ‘-)

Restaurant De Koeienhemel, Gedempte Gracht 1 in Schagen.
Telefoon; 0224 850 353

www.koeienhemel.nl (http://www.koeienhemel.nl)

 

De Koeienhemel terras 2016 (10) De Koeienhemel terras 2016 (10)